Image Alt

LÄS SENASTE NYTT HOS

TSM Crossfit


Hos TSM CrossFit kan du få både massage och naprapatbehandlingar! I vårt behandlingsrum tar Patricia eller Tobias emot dig efter att du bokat tid via appen eller hemsidan. 

I schemat finns begränsat med tider upplagda, önskar du boka en tid utöver de som finns upplagda kan du kontakta Patricia eller Tobias direkt. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Patricia erbjuder sportmassage, det är en djupgående, behandlande och förebyggande massagebehandling som hjälper till att lösa upp muskelspänningar och triggerpunkter samt lindrar smärta. 

Massagen kan även utföras som en lugnare avslappningsmassage som mjukar upp muskulaturen och ökar blodcirkulationen samt ger en skön och djup avslappning. 

Massage har många positiva effekter, till exempel så stärker det immunförsvaret och ger snabbare återhämtning efter träning. Varje behandling är unik och anpassas efter just dina behov och önskemål. 

Tobias erbjuder naprapatbesök enligt följande upplägg: 

Definition: Naprapati är ett system för specifik undersökning, diagnostik, manuell behandling och rehabilitering av smärta och dysfunktion i rörelseapparaten. Syftet med behandlingen är att återskapa funktion och reducera smärta. 
Undersökning: Efter en patienthistorik där besvärsbilden beskrivs följer en serie tester som syftar till att ta reda på så mycket som möjligt om exempelvis vilka strukturer som är inblandade, vad som kan tänkas ligga som orsak och också för att utesluta allvarligare besvär.  
Behandling: Vanligen används en kombination av led- och muskelbehandlingar som anpassas efter vad undersökningen visar. 
Muskelbehandling kan vara en kombination av massage, tryck och nålar (Dry Needling). Ledbehandlingen innebär mobilisering eller manipulation där lederna utsätts för fokuserad stretch. 
Hemövningar/Rehabilitering: Övningarna syftar till att smärtlindra och normalisera besvären för en snabbare och mer hållbar återhämtning.


Bokning massage (utöver tider i schemat):
Patricia Gloria – 0732-01 75 01
ayamayoga72@gmail.com

Bokning naprapati (utöver tider i schemat):
Tobias Westerberg – 0707-50 34 67
tobias.westerberg@hotmail.com